Mięso
-
ZESTAW DO RZEŹBIENIA Z 2 ELEMENTÓW Z PAKKAWOOD AVANTA KULLENSCHLIFF
Normalna cena 258,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
ZESTAW NOŻY GRILLowych AVANTA 6 ELEMENTÓW
Normalna cena 772,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NOŻ KOWALSKI 23 CM KULLENSCHLIFF
Normalna cena 772,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
MERIDIAN ELITE 15 CM KLEVER
Normalna cena 815,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NÓŻ DO RZEŹBIENIA MERIDIAN ELITE 20 CM KULLENSCHLIFF
Normalna cena 554,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
MERIDIAN ELITE 25 CM OKRĄGŁY KULLENSCHLIFF TIP SLICER
Normalna cena 644,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NÓŻ DO OBIERANIA OLIVA LUXE 13 CM
Normalna cena 386,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NÓŻ DO OBIERANIA OLIVA LUXE 16 CM
Normalna cena 451,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
OLIVA LUXE 20 CM SLIKER
Normalna cena 511,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
ZESTAW DO RZEŹBIENIA OLIVA LUXE
Normalna cena 897,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla983,00 złCena sprzedaży 897,00 złBrudny -
NOŻ DO BONOWANIA PRO SERIES 15 CM SZTYWNY
Normalna cena 107,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NOŻ CURVY BONING 15 CM PRO SERIES / FLEX
Normalna cena 107,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
PRO SERIES 15 CM CIĘŻKI NÓŻ DO MIĘSA
Normalna cena 258,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NÓŻ ŁAMACZ PRO SERIES 20 CM
Normalna cena 129,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NOŻ KULENSCHLIF PRO SERIES 25 CM
Normalna cena 150,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NÓŻ ŁAMANY PRO SERIES 25 CM
Normalna cena 150,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
PRO SERIES 25 CM OKRĄGŁY NOŻ KULLENSCHLIFF
Normalna cena 150,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
NOŻ KULINARNY FLEXIBLE FILLET 30 CM PRO SERIES
Normalna cena 172,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla -
PRO SERIES 30 CM OKRĄGŁY NOŻ KULLENSCHLIFF
Normalna cena 172,00 złNormalna cenaCena jednostkowa / Dla
Kolekcja: Mięso
Noż do filetowania, z wąskim, zakrzywionym ostrzem, jest zaprojektowany do usuwania kości z mięsa, drobiu i ryb. Ostrza mogą być elastyczne lub sztywne, zazwyczaj mają długość 5-6 cali i zapewniają kontrolę oraz precyzję, co skutkuje maksymalnym uzyskiem. Elastyczne noże do filetowania mają ostrza, które są niezwykle giętkie. Umożliwia to ostrzu dostosowanie się do kształtu przedmiotu, który skórkujesz, usuwasz kości lub filetujesz. Filetuj duże boki łososia, usuwaj ości z pstrąga lub kroj w cienkie plastry suszone i wędzone mięsa tym stylem noża.
Klewki mogą wykonywać ciężką pracę, ale są również skuteczne w mniejszych zadaniach krojenia. Zaprojektowane do krojenia kości i krojenia białka, są również świetne do cięcia twardych warzyw i owoców. Waga jest równomiernie rozłożona między ostrzem a uchwytem dla maksymalnej mocy.